skip to Main Content

Voordeel op uw zorgverzekering!

Uw verzekeringen zijn bij ons in goede handen, maar wij kijken altijd waar en hoe het beter kan. Zo ontvangt u dit jaar met onze zorgvergelijker optimale ondersteuning bij het kiezen van een passende zorgverzekering. Daarnaast bieden wij u extra voordeel én dat bij verschillende verzekeraars.

Dankzij deze nieuwe module heeft u de mogelijkheid om snel te kunnen vergelijken op basis van uw persoonlijke zorgbehoefte en/of huidige zorgverzekering. En dat in combinatie met 24/7 telefonische ondersteuning maakt het kiezen van de juiste verzekering voor u dit jaar wel heel erg eenvoudig.

Forse besparing mogelijk
Wij hebben speciale tarieven bedongen bij gerenommeerde verzekeraars.

Veel verzekeraars in onze vergelijker
De verzekeraars die via de vergelijker worden aangeboden zijn: Aevitae ASR, Avéro Achmea, CZ, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Menzis, OHRA, ONVZ, Stad Holland, VGZ en Zilveren Kruis. Door deze combinatie van verzekeraars kunt u kiezen uit zo’n 90% van alle zorgverzekeringsproducten die de Nederlandse markt biedt.

Altijd bereikbaar voor uw vragen en het beste advies.
Heeft u een vraag, advies of hulp nodig? Bel dan naar 088 – 000 83 33. Onze collega adviseurs van Upiva, zijn specialisten op het gebied van zorgverzekeringen en staan u graag persoonlijk te woord, voor het beste persoonlijke advies.
Zij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar. Heeft u de juiste verzekering gevonden? Dan kunt u deze direct online afsluiten!

Back To Top