skip to Main Content

U bent wettelijk verplicht uw bedrijfsauto’s (personen-, bestel- of vrachtauto’s) te verzekeren. Daarnaast kunnen uw transporten schade veroorzaken en schade oplopen. In onderstaand overzicht worden de verzekeringen omtrent vervoer en transport kort toegelicht. Voor meer informatie verzoeken wij u contact op te nemen met ons kantoor.

Eigen vervoerverzekering
Ondanks grote oplettendheid kunnen goederen tijdens transport of bij bezorging beschadigd raken of gestolen worden. Als u uw producten of zaken vervoert met uw eigen bestel- of vrachtauto, dan kunt u via deze verzekering de bijbehorende risico’s afdekken.

Goederentransportverzekering
De goederentransportverzekering is bestemd voor een ieder die zaken door derden laat vervoeren. Met de goederentransportverzekering bent u verzekerd tegen schade tijdens het vervoer en tijdens de tussentijdse opslag van goederen.

Motorrijtuigenverzekering
De motorrijtuigenverzekering dekt de aansprakelijkheid die voortvloeit uit deelname aan het verkeer met een personen-, bestel-, of vrachtauto. Elk van uw voertuigen vereist een verzekering die is afgestemd op uw wensen, het gebruik en de wettelijk verplichte WA-verzekering.

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering
Een beroepsvervoerder met een brede dienstverlening kent vele risico’s. Voor deze beroepsgroep bestaat de vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering die op maat kan worden samengesteld.

Wagenparkverzekering
Al vanaf 5 tot 10 voertuigen (personen- en/of bestel- en/of vrachtauto’s) kunt u een collectief contract afsluiten; een zogenaamde wagenparkverzekeringen. Door efficiĆ«nte administratie en collectieve aanpak profiteert u van een gunstige premie.

Werk- en landbouwmaterieel
Deze verzekering dekt schade aan of met werk- en landbouwmaterieel veroorzaakt. Bij werkmaterieel kunt u denken aan graafmachines, laadschoppen, vorkheftrucks, laad- en loskranen, mobiele kranen, hoogwerkers en aannemersmateriaal. Met landbouwmateriaal worden hier bijvoorbeeld tractoren, maaimachines of combines bedoeld.

Back To Top