skip to Main Content

Opstalverzekering.

Een opstalverzekering is weliswaar een verplichte verzekering voor woningbezitters, het is tevens een verzekering die je niet wilt missen. Hiermee verzeker je je namelijk tegen de financiële gevolgen van schade aan je woning door bijvoorbeeld brand, storm en blikseminslag. Glasschade kan binnen de Opstalverzekering uiteraard worden meeverzekerd.

 

Inboedelverzekering.

Schade aan je bezittingen in en om je woning verzeker je met de Inboedelverzekering. Denk aan schade door brand, diefstal of water. Bovendien krijg je standaard garantie tegen onderverzekering wanneer je de inboedelwaardemeter invult. Wel zo prettig, want de waarde van je inboedel kan per jaar verschillen.

 

Aansprakelijkheidverzekering.

Stel; jouw zoon of dochter schiet een voetbal door de ruit van de buren of je gooit per ongeluk een antieke vaas van een kennis om. De financiële gevolgen daarvan kunnen flink zijn. Een aansprakelijkheidsverzekering is onmisbaar. Deze verzekering dekt de financiële gevolgen van schades waar jij of jouw gezinsleden aansprakelijk voor zijn.

 

Rechtsbijstand.

Een juridisch probleem kan iedereen overkomen. Denk aan een conflict met je buren, werkgever of leveranciers. Met de Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van de juiste hulp en advies bij een juridisch conflict. Uiteraard kan het pakket uitgebreid worden met rechtsbijstand voor motorrijtuigen,fiscaliteiten en vermogen.

 

Autoverzekering.

Je kunt kiezen uit drie dekkingen voor de autoverzekering: WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Altijd tegen een scherpe premie. Je kunt de Autoverzekering desgewenst aanvullen met een Ongevallenverzekering voor inzittenden. Zo’n compleet pakket geeft wel zo’n veilig gevoel.

 

Motorverzekering.

Ook de motorverzekering verzorgen wij voor jou. Dit kan met een WA, Beperkt Casco of Volledig Casco dekking. Zo kun je met jouw motor goed verzekerd de weg op.

 

Ongevallenverzekering.

Een ongeval heeft vaak grote gevolgen, ook in financiële zin. Met de Ongevallenverzekering kun je je gezin verzekeren tegen de financiële gevolgen van bijvoorbeeld blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval.

 

Reisverzekering.

Of het nu gaat om een korte stedentrip, een wintersportvakantie of een wereldreis: wij bieden voor iedere reis een reisverzekering op maat. Wel zo verstandig, want ook tijdens je vakantie kun je te maken krijgen met vervelende gebeurtenissen. Met de Reisverzekering voorkom je dat je de kosten hiervan zelf moet betalen.

Back To Top