skip to Main Content

Zorgeloos wonen bij arbeidsongeschiktheid.

Bij gedeeltelijke of gehele arbeidsongeschiktheid ontvangt je tot maximaal 70% van jouw laatstverdiende salaris. En dat ook nog voor een periode van slechts 2 jaar. Je gaat er financieel dus flink op achteruit. Dit terwijl jouw woonlasten gewoon doorlopen. Onze adviseurs leggen jou graag uit hoe je je zelf in jouw specifieke situatie tegen kan verzekeren. Tegen een zo laag mogelijke premie uiteraard. Zo voorkom je dat je straks misschien jouw woning moet verkopen. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

 

Gerust gevoel voor nabestaanden.

Ook als jij of jouw partner overlijdt ontstaat er vrijwel zeker een forse terugval in het inkomen. Omdat bestaande overheidsregelingen hier geen oplossing voor bieden, heeft de adviseur diverse opties. Zo kan de hypotheek gedeeltelijk of geheel worden afgelost, waardoor de langstlevende partner veel minder of helemaal geen maandlasten meer heeft. Jouw adviseur kijkt zorgvuldig naar jouw situatie en wensen en geeft dan een helder advies. Zo heb je de zekerheid dat jij of jouw partner straks zonder problemen de hypotheeklasten kan dragen.

 

Stoppen met werken.

Als je (vroegtijdig) met pensioen gaat, loop je het risico dat het inkomen onvoldoende is om hetzelfde leven te leiden als daarvoor. Juist terwijl er extra vrije tijd komt om meer te reizen, hobby’s op te pakken of andere leuke dingen te doen. De adviseur begrijpt dat als geen ander. Hij zal jou uitleggen welke inkomensonderdelen van invloed zijn op een eventueel pensioentekort. Dit kan al ontstaan door het gebruik van een leaseauto, verandering van baan of het ontvangen van een 13e maand. De adviseur maakt het niet alleen inzichtelijk, maar vooral ook overzichtelijk voor jou. Zodat jij met een gerust hart de juiste keuze kan maken.

Back To Top