skip to Main Content

De HYPOTHECAIR PLANNER, voor een persoonlijk financieel plan

Hyp Planner

Als je van plan bent een huis te kopen dan laat je je adviseren over je toekomstige hypotheek, meestal bij een hypotheekadviseur. Je vraagt een deskundige mee te kijken naar je situatie, laat de maximale hoogte van je hypotheek toetsen en je krijgt advies over welk type hypotheek het beste bij jou en je situatie past.

Wij van Heuveling Adviesgroep gaan een stap verder. Onze hypotheekadviseurs hebben nog een extra gespecialiseerde opleiding gevolgd en mogen zich dan ook erkend hypothecair planner noemen. Dat betekent dat ze een bovengemiddelde kennis hebben en die kennis jaarlijks op peil houden. Er zijn in Nederland nog maar zo’n 1200 adviseurs die die titel mogen voeren.

Een hypothecair planner kijkt naar je totale financiële plaatje en niet alleen naar de hypotheek. Er wordt een levensplanning gemaakt, gericht op het heden en de toekomst. Daardoor kun je de keuzes die je nu maakt goed laten aansluiten bij eventuele veranderingen in de toekomst. Denk daarbij aan het bereiken van de pensioenleeftijd, onverwachte arbeidsongeschiktheid, minder werken of andere financiële veranderingen. Als je een huis koop wordt er samen met jou onderzocht of de lasten ook in de toekomst nog te dragen zijn. Er wordt dus echt een financieel plan op maat gemaakt.

Die persoonlijke benadering past goed bij ons. Onze medewerkers, zeven in totaal, hebben als doel een persoonlijke betrokken relatie op te bouwen met onze klanten en kiezen voor een informele en laagdrempelige sfeer. Je bent altijd welkom, ook als je spontaan zonder afspraak binnen komt lopen. Het kantoor is erg actief op Social Media, maar daarmee creëert het geen afstand. Een goede telefonische bereikbaarheid is erg belangrijk en ook ‘s avonds en in het weekend kun je bij je adviseur terecht voor een dringende vraag. Maar ook als je even een klankbord nodig hebt, is contact zoeken geen probleem. Op Advieskeuze.nl krijgen wij zonder uitzondering een hele hoge score van onze klanten.

Back To Top