skip to Main Content

Word ambassadeur van Heuveling Adviesgroep en wij belonen u met cash!

money-2991837_1920

In de verzekeringswereld en hypotheken draait veel om vertrouwen, maar ook om een persoonlijk en deskundig advies. Als trouwe relatie bent u dat van ons gewend, maar weten andere mensen dat ook?
Word onze ambassadeur en verdien € 25,00 tot € 125,00.

Voor onze dienstverlening leggen we de lat hoog, Geen persoonlijke situatie is hetzelfde. Getrouwd, samenwonend of alleenstaand? Kinderen of geen kinderen? Werk of werkloos?
Bij iedere situatie hoort een ander advies en daar werken we telkens weer hard aan. Een advies op maat is onze ambitie! We merken dat “ zonder ons op de borst te willen kloppen “ onze relaties telkens weer enthousiast zijn over onze dienstverlening. Daar zijn we trots op, want dan doen we ons werk goed.

Misschien zijn er in uw omgeving ook mensen die een op maat gesneden financieel advies willen? We vinden het leuk als u onze ambassadeur wordt. Breng deze mensen met ons in contact.

Worden ze totaalklant** voor een verzekeringspakket van ons kantoor, dan belonen we u graag met € 25,00. Wordt men hypotheekklant*** dan belonen we u met € 100,00.

Te samen kan dit dus op lopen tot € 125,00 per aangebrachte nieuwe relatie.

Dus wacht niet en word Ambassadeur!

* Deze actie loopt vanaf 01-02-2018 tot 31-05-2018.
** Totaalklant is een woonpakket + auto verzekering(en)
*** Bij een nieuwe hypotheek.

Back To Top